Overnachten

Landal Kasteeldomein de Cauberg

Wil je jouw Bart Brentjens Challenge compleet maken en uitgerust aan de sportieve dag beginnen? Reserveer dan je overnachting op Landal Kasteeldomein de Cauberg. Na een dag op de fiets kun je je samen met je fietsvrienden heerlijk ontspannen in een luxe villa of appartement met volop ontspanningsmogelijkheden. Uiteraard zijn er ook fietsfaciliteiten aanwezig zoals een inpandige fietsenstalling, een afspuitplek voor je fiets en de mogelijkheid om je fietskleding te wassen.

Landal Kasteeldomein de Cauberg

Cauberg 29
6301 BT  Valkenburg

T (+31) (0)434583590
E cauberg@landal.nl
www.landal.nl/kasteeldomein-de-cauberg

Landgoed Moerslag

Landgoed Moerslag ligt in het zuidelijkste puntje van het Limburgse Heuvelland en bestaat uit een imposante carréhoeve die omringd wordt door de voor de streek zo kenmerkende hoogstamfruitbomen en meidoornhagen. Het ligt in een schitterende groene omgeving op het hoogste punt van het gehucht Moerslag. Er is een panoramisch uitzicht op het lager gelegen Savelsbos met veel vogel- en wildsoorten. Midden in een uitgebreid fiets- en wandelroutenetwerk komt iedere natuurliefhebber hier aan zijn trekken.

Het Landgoed beschikt over 5 exclusieve Natuurlofts® (nieuw sinds 2018!), 4 luxe vakantiehuizen en een ultra luxe BoerenLoft met subliem uitzicht. Hierbij kun je gratis gebruik maken van een hottub, een houtgestookte pizza-oven, buitenkeuken en fitnessruimte.

Landgoed Moerslag

Moerslag 32
6265 NC Sint Geertruid

T (+31) (0)434091238
T (+31) (0)610428349
E info@landgoedmoerslag.nl
www.landgoedmoerslag.nl

Camping de Bosrand

Een gemoedelijke sfeer, een persoonlijk welkom, echte Limburgse gastvrijheid op een unieke plek omringd door hoogstam fruitbomen.

Camping de Bosrand is gelegen vlakbij de Belgische grens (Voerstreek) tussen Eijsden en Sint Geertruid, op steenworp afstand van Maastricht . Het is een gezellige terrassencamping met alle comfort die u nodig heeft. De camping ligt aan de rand van het Savelsbos waar u prachtige wandelingen kunt maken. De mooie heuvelachtige omgeving is ook een sportieve uitdaging voor fietsers en mountainbikers. Strijk neer op het mooi gelegen terras bij de camping om u te laten verwennen met een Trappistenbier en een origineel streekgerecht.

Camping en Eetcafé De Bosrand
Moerslag 4
6265 NC Sint Geertruid

T (+31) (0)434091544
E info@campingdebosrand.nl
www.campingdebosrand.nl

Contact

The PEPr Company B.V.

NL17RABO0108598233
BTW Nr: NL855587787B01
KvK: 64256189

REGLEMENT
PRIVACY & COOKIE STATEMENT