Privacy & Cookie Statement

Hier vindt u de privacyverklaring van The PEPr Company B.V. ;
organisatie Bart Brentjens Challenge, gevestigd te Withuisveld 8, 6226 NV te Maastricht, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 64256189, hierna te noemen: `Organisatie`.

Inleiding
Wij vinden het belangrijk dat privacygevoelige gegevens met zorgvuldigheid worden verwerkt en beveiligd. Daarom informeren wij u in dit Privacy & Cookie Statement over de manier waarop uw gegevens worden verwerkt, voor welke doeleinden persoonsgegevens verwerkt worden, hoe u uw privacyrechten kunt uitoefenen en overige informatie die van belang kan zijn.

Wij streven ernaar op zorgvuldige wijze met persoonsgegevens om te gaan en te handelen binnen de grenzen van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de Telecommunicatiewet (Tw).

Dit Privacy- & Cookie Statement is van toepassing op uw deelname en de daarmee samenhangende gegevensverwerkingen (waaronder registratie en bezoek op de website) van de Bart Brentjens Challenge.

Grondslagen - Waarom verwerkt The PEPr Company B.V. jouw persoonsgegevens?
Hieronder vindt u terug welke zogenaamde grondslagen gebruikt worden bij de verwerking van uw persoonsgegevens. Daarbij wordt gekeken naar het verwerken van gegevens op basis van een:

  • Overeenkomst;
  • In verband met een gerechtvaardigd belang van de organisator;
  • Een gegeven toestemming;
  • Wettelijke plicht

Uw gegevens gebruiken wij voornamelijk voor uw inschrijving en op die basis komt er een overeenkomst tussen u en de Organisatie tot stand. Uw inschrijving wordt geregistreerd en uw gegevens worden gebruikt om de overeenkomst uit te kunnen voeren. Extra contactmomenten, zoals de enquête geschiedt in het belang van een gerechtvaardigd belang van de Organisatie. Voor het toesturen van de nieuwsbrief is er sprake van een aanmelding voor de nieuwsbrief, waarmee u ons toestemming geeft deze informatie toe te zenden. Wettelijk zijn we verplicht om uw gegevens met de politie en Openbaar Ministerie te delen indien er sprake is van ernstige misdragingen en andere excessen. Bij grove- en strafbare misdragingen kunnen wij uw personalia delen met andere toertochten in het samenwerkingsverband voor uitsluiting van deelname.

Voor deelname aan de Bart Brentjens Challenge verwerken we diverse persoonsgegevens, waaronder om:

  • Tijdens de toertocht of wedstrijd om: uw afgelegde afstanden en tussentijden bij te houden, uw naam, startnummer en gemaakt beeldmateriaal tijdens de tocht te koppelen aan uw account, om crisisondersteuning tijdens de toertocht te kunnen verlenen wanneer nodig.
  • Voor het kunnen beantwoorden van vragen die u heeft gesteld of afhandeling van klachten na afloop;
  • Om contact met u op te nemen wanneer nodig;
  • Om te voldoen aan wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld leeftijdscontrole);
  • Om u per e-mail en via social media zoals Facebook op de hoogte te houden van het laatste nieuws wanneer u hiervoor toestemming gegeven hebt;
  • Voor het plaatsen van cookies en vergelijkbare technieken, waarover u meer informatie kunt vinden onder het kopje ‘Cookie-beleid’;

The PEPr Company BV verwerkt uw gegevens, omdat u daar toestemming voor hebt gegeven en omdat dat nodig is om deel te kunnen nemen aan de tocht of wedstrijd.

Welke persoonsgegevens verzamelt The PEPr Company BV?
The PEPr Company BV kan voor bovenstaande doeleinden verschillende typen persoonsgegevens verwerken:

  • Contactgegevens (waaronder naam, adres, woonplaats, geboortedatum, geslacht, e-mailadres, (calamiteiten)telefoonnummer);
  • Deelnamegegevens (waaronder leeftijd, startnummer, chipnummer, foto’s en video’s, afstand, geslacht, eventueel teamnaam en/of bedrijfsnaam, aantal deelnames);
  • Betalingsgegevens (waaronder rekeningnummer);
  • Interactiegegevens (waaronder cookie ID’s of contact met The PEPr Company BV).

Aan wie verstrekt The PEPr Company BV uw gegevens?
The PEPr Company BV deelt persoonsgegevens alleen in overeenstemming met dit Privacy & Cookie Statement en alleen met derden wanneer dat geoorloofd is en zorgvuldig gebeurt.

Derden
The PEPr Company BV geeft uw persoonsgegevens mogelijk ook door aan derden, indien dat nodig is om de deelname aan de Bart Brentjens Challenge te faciliteren of wanneer u daar zelf toestemming voor heeft gegeven. (Denk aan de drukker voor het personaliseren van startbescheiden) Deze derde partijen verwerken uw persoonlijke gegevens volgens de instructies van The PEPr Company BV en onder de verantwoordelijkheid van The PEPr Company BV.

Persoonsgegevens worden niet zonder uw voorafgaande toestemming ter beschikking gesteld aan andere derden voor een ander doel dan het doel waarvoor u de persoonsgegevens hebt verstrekt.

Handhavende autoriteiten
The PEPr Company BV verstrekt persoonsgegevens aan handhavende autoriteiten of fraude bestrijdende organisaties of wanneer dat noodzakelijk is om te voldoen aan een wettelijke verplichting (vordering).

Hoe lang bewaart The PEPr Company BV uw gegevens?
The PEPr Company BV bewaart uw foto’s en video’s niet langer dan 24 maanden na de laatst gereden tocht. Uw e-mailadres zullen wij niet langer gebruiken nadat u bij ons hebt aangegeven dit niet meer op prijs te stellen. Overige accountgegevens zullen we niet langer bewaren dan 24 maanden na uw laatste login.

Beveiliging gegevens
De Organisatie treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Hoe kunt u contact opnemen met The PEPr Company BV?
Voor vragen of verzoeken kunt u telefonisch, per e-mail of per post contact opnemen met The PEPr Company BV

The PEPr Company BV (Organisatie)
Withuisveld 8, 6226 NV Maastricht
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T. +31 43 203 00 11

Hoe kunt u uw rechten uitoefenen? Inzage, correctie of verwijdering van persoonsgegevens
U kunt een inzage-, correctie- of verwijderingsverzoek richten aan The PEPr Company BV. U kunt dit doen via het contactformulier op de website of door op de link hierboven te klikken en ons een e-mail te sturen. Geef duidelijk aan dat het gaat om een inzage-, correctie- of verwijderingsverzoek op grond van artikel van de 35 of 36 Wet bescherming persoonsgegevens. Houd er rekening mee dat The PEPr Company BV in sommige gevallen om aanvullende informatie kan vragen om uw identiteit deugdelijk vast te stellen.

Verzet
U heeft het recht u te verzetten tegen het gebruik van persoonsgegevens. Dit kunt u doen per e-mail. Wanneer u aangeeft niet langer (via een bepaald medium) te willen worden benaderd, zal The PEPr Company BV u met de vereiste gegevens opnemen in een daartoe strekkend bestand en worden uw persoonsgegevens niet langer gebruikt voor deze doeleinden. Geef duidelijk aan dat het gaat om een beroep op uw recht op verzet op grond van artikel 40 of 41 van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Cookie-beleid

De organisatie en derden gebruiken cookies (en andere technieken, gezamenlijk steeds cookies genoemd) om websites te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Welke cookies we gebruiken, kunt u inzien in de cookiebanner wanneer u onze website bezoekt. Hier kunt u per categorie toestemming geven of weigeren welke specifieke cookies we mogen plaatsen.

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand die met de pagina’s van een websites wordt meegestuurd en door de browser op uw apparatuur wordt opgeslagen. We gebruiken cookies om u meer service te bieden bij het bezoeken van onze websites, die daardoor makkelijker worden in gebruik. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat u ingelogd kan blijven op een website of dat uw voorkeuren, zoals locatie- en taalinstellingen, worden onthouden. We kunnen dankzij cookies zien hoe vaak onze websites - en welke pagina’s - door bezoekers worden bekeken.

Toestemming
Voor het plaatsen van bepaalde cookies moet u eerst toestemming geven, voordat deze cookies mogen worden gebruikt. Deze toestemming is niet nodig indien en voor zover het technisch noodzakelijke (functionele) cookies en analytische cookies betreft, in de zin van de toepasselijke wetgeving, zoals artikel 11.7a lid 3 Telecommunicatiewet en de Privacy Verordening. Functionele cookies worden gebruikt om het gebruikersgemak te bevorderen zodat u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw een zelfde selectie hoeft te maken of in te loggen als u dat al eerder heeft gedaan. De organisatie streeft naar een zo plezierig mogelijke ervaring. Zowel tijdens het evenement als op de websites. Cookies helpen deze ervaring op de website te verwezenlijken. U kunt altijd de cookies op uw apparaat verwijderen via uw browser. U kunt ook zelf bepalen of u cookies wilt accepteren en zo ja welke. Graag wijzen wij u er op dat het uitzetten van cookies het gebruik van onze website (en andere websites) kan beperken.

Beeldmateriaal
Tijdens ons evenement wordt er beeldmateriaal gemaakt dat gebruikt wordt voor marketing- en andere promotionele doeleinden zoals onze website, social media en andere reclame-uitingen. Bij deelname aan ons evenement gaat u akkoord ermee dat u zichtbaar kunt zijn op beeldmateriaal. Indien u hier bezwaar tegen heeft, kunt u dit vooraf aan ons melden of zullen wij achteraf indien mogelijk het beeldmateriaal waarop u zichtbaar bent niet gebruiken.

Wanneer is dit Privacy Statement voor het laatst gewijzigd?
The PEPr Company BV behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy & Cookie Statement. Je bent zelf verantwoordelijk voor het op de hoogte blijven van de laatste versie van dit Privacy & Cookie Statement. The PEPr Company BV raadt je aan regelmatig na te gaan of er aanpassingen zijn. Je vindt de datum van de laatste aanpassingen onderaan deze paragraaf.

Deze voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 8 juli 2022.

Contact

The PEPr Company B.V.

NL17RABO0108598233
BTW Nr: NL855587787B01
KvK: 64256189

REGLEMENT
PRIVACY & COOKIE STATEMENT