Bart Brentjens Challenge 2021

16e editie Bart Brentjens Challenge en wederom Nederlands kampioenschap!

Ook in 2021 wordt de Bart Brentjens Challenge weer verreden en wel op zondag 10 oktober 2021. Met start en finish in het Limburgse Eijsden en een parcours door het Zuid-Limburgse heuvellandschap staat de Challenge bekend als de mooiste en meest uitdagende mountainbiketocht van Nederland en misschien wel van de Benelux. De wedstrijdrijders rijden ook dit jaar weer om het KNWU Nederlands Kampioenschap Mountainbike Marathon over een parcours van 105 kilometer.

 

Selecteer een Categorie

De Bart Brentjens Challenge wordt op zondag 10 oktober voor de 16e keer georganiseerd. Naamgever en ambassadeur van de Challenge is voormalig Olympisch Kampioen Bart Brentjens.
Samen met ervaren mountainbikers uit het Zuid-Limburgse Heuvelland bouwt Bart ieder jaar aan een uitdagend parcours met in 2021 zelfs vernieuwde routes!

Heerlijk genieten van het Limburgse landschap en de Belgische Voerstreek. Speciaal voor de Bart Brentjens Challenge worden door Staatsbosbeheer paden vrijgegeven om te passeren.
Daginschrijvingen zijn mogelijk op zaterdag en zondag, het aantal plaatsen is beperkt.

Ben je in het bezit van een wedstrijdlicentie, dan kun je deelnemen aan de wedstrijd variant van de Bart Brentjens Challenge. Nederlandse licentiehouders dingen tevens mee naar de felbegeerde kampioenstrui van het Nederlands Kampioenschap Mountainbike - Marathon.

Inschrijving op locatie is alleen zaterdag mogelijk van 16:00 uur tot 19:00 uur.

Ga naar boven